Apple Music

Online muziek streamingdienst Apple Music

Een redelijk nieuwe speler op de markt van de online muziekdiensten is Apple Music. Deze nieuwe speler heeft al snel een grote bekendheid opgebouwd en is een serieuze concurrent geworden van andere diensten zoals Spotify. 

 

Voordelen van Apple Music

Als abonnee van Apple Music heb je toegang tot nieuwe muziek en exclusieve releases. Daarnaast worden alle nummers die al op je device staan, meegenomen tussen de muziek die je op Apple Music kunt beluisteren. In principe heb je dus al je favoriete muziek op een plaats en hoef je niet de hele tijd te schakelen tussen verschillende apps of programma's. 

Het is mogelijk om nummers te downloaden, die je later offline kunt beluisteren zonder dat dit data kost. Ook biedt Apple Music de optie om 100.000 nummers op te slaan in je eigen persoonlijke iCloud bibliotheek. Door de iCloud functie is al je muziek direct beschikbaar op andere devices wanneer je bent ingelogd op iCloud. 

Als laatste heeft Apple Music verschillende muziekexperts hun favoriete afspeellijsten laten samenstellen en deze beschikbaar gesteld. Ook zijn er radiostations opgericht met uitzendingen van bekende artiesten en dj's die je exclusief kunt beluisteren op Apple Music.  

 

Abonnementen

Apple music biedt drie verschillende abonnementen. Het eerste abonnement is het Individuele abonnement. Dit abonnement kost €9,99 per maand en hiermee wordt er toegang verkregen tot alles wat Apple Music biedt. 
Het tweede abonnement is het Gezinsabonnement. Met dit abonnement kunnen zes mensen tegelijk gebruik maken van Apple Music voor €14,99 per maand. 

Het laatste abonnement is het Studentenabonnement. Dit is hetzelfde als een individueel abonnement alleen dan goedkoper en speciaal voor studenten. Het studentenabonnement is beschikbaar voor €4,99. Voordat je dit abonnement kunt bestellen moet er gecontroleerd worden of je wel echt een student bent. Alleen wanneer er uit deze controle komt dat je student bent, kom je in aanmerking voor het Apple Music studentenabonnement.  

Terug naar overzicht