Comeback van de Spice Girls?

Eindelijk een comeback van de Spice Girls?

De Spice Girls is een iconische meidengroen uit de 90's. In 2001 viel groep een beetje uit elkaar na een mega succes gehad te hebben. De Spice Girls hebben nooit officieel een verklaring gegeven dat ze zijn gestopt, iedereen is gewoon hun eigen weg gegaan. Elke keer bleven er geruchten opwaaien dat de groep weer samen zou komen.

Toen was het eindelijk daar. Emma Burnton, Melanie Brown en Geri Halliwell hebben samen een nummer uitgebracht, genaamd Song for her. Niet alle voormalige Spice Girls doen mee aan de comeback. Victoria beckham en Melanie Chisholm zagen het niet zitten om weer hun bestaan als zangeressen op te pakken.  

Er gingen al langer geruchten dat de Spice Girls weer een comeback zouden maken. Maar telkens kwam het er maar niet van. Deze geruchten werden al helemaal opgewaaid met de reünieconcerten en de musical over de Spice Girls. Maar telkens gingen de geruchten ook weer liggen wanneer er een tijdje niets te doen was rond de meidengroep.

Totdat de Spice Girls met z'n vijven verschenen bij de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen. Iedere fan ging uit zijn dak en er werd een grote show neergezet. Niemand had meer twijfels. Die comeback ging komen, dat was zeker. Maar na de Olympische Spelen bleef het stil rond de groep. 

Ineens begonnen de geruchten weer. Drie van de Spice Girls zouden samen een nieuw album opnemen en een tournee plannen. Deze geruchten werden bevestigd toen er een demo is gestolen uit de hotelkamer van de producer. Alles werd duidelijk en de Spice Girls zijn echt bezig met hun comeback. 

Terug naar overzicht