Dj equipment kopen

Kopen van dj equipment

Als (beginnend) dj is er een flinke investering nodig voordat je echt aan de slag kunt. Er zijn namelijk veel apparaten vereist om een goede set of mixtape te kunnen maken. Deze investering is dus zeker iets om goed over na te denken. Wij geven je een paar tips waar je op moet letten en we geven je enkele voordelen van het online kopen van de dj equipment. 

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Er zijn verschillende onderdelen nodig om echt aan de slag te kunnen als dj. Als eerste is er een cd-speler nodig. Het is bijna een vereiste voor een dj, dat de cd-speler een vinylmodus heeft. Een degelijk en bekend merk is Pioneer. Cd-spelers van Pioneer zijn dan ook vaak terug te vinden op verschillende festivals en in clubs. 

Als tweede kan je als dj een platenspeler aanschaffen. Het grootste punt waarop gelet moet worden bij de aanschaf van een platenspeler is hoe deze wordt aangedreven. Er bestaan namelijk 2 soorten aandrijvers: de direct aangedreven platenspeler en de riem aangedreven platenspeler. Alleen de direct aangedreven platenspeler is geschikt als dj equipment. 

De laatste aanschaf die moet worden gedaan is het mengpaneel. Hierbij is het voornamelijk belangrijk om te letten op de kanalen die er op het mengpaneel te vinden zijn. Zijn deze alles wat je nodig hebt of heb je er misschien meer nodig?

 

Voordelen online bestellen

Het grote voordeel van het online bestellen van dj equipment is dat je alles vanuit je huis kunt bestellen. Je hoeft dus niet naar meerdere gespecialiseerde winkels te gaan om alles bij elkaar te zoeken. Alles is te vinden in 1 webshop die je voorziet van een uitgebreid assortiment. Een ander voordeel van het online bestellen van dj equipment is dat alles snel in huis is. Er zijn dus geen lange levertijden omdat producten niet op voorraad zijn. 

Terug naar overzicht